Unutdun meni

Seninle yawayib men nefes aldim,
Sene sadiq oldum seninle qaldim,
Bilmedim bawimi belaya saldim,
Ayriliq deyerken qorxutdun meni,
Sevgi alovundan soyutdun meni.

Men seni besledim sevgi bagimda,
Adin ezber oldu dodaglarimda,
Sevincli gunumde o genc cagimda,
Gulum amansizca ovutdun meni,
Sevgi alovundan soyutdun meni.

Men seni hamidan dogma bilirdim,
Sene baglanmiwdim seni sevirdim,
Her an imdadina qacib gelirdim,
Sen sevdin,sonra da unutdun meni,
Sevgi alovundan soyutdun meni.

Daha ewitmirem gormur gozlerim,
Olubdur menasiz wirin sozlerim,
Sen meni terk etdin menim gozelim,
Barsiz bir agac tek qurutdun meni,
Sevgi alovundan soyutdun meni.


Рецензии