Ne gozel qadindi

Ne gozel qadindi! komek ol Allah,
Mene imkan verme gorusum onla.
Bele gozelliye baxmasan vAllah,
Qorxuram omrumun bir gunu sola.

Ne gozel qadindi! guc ver Allahim,
Derin gozlerinde qoy qerq olmayim.
Omurluk olar o zulumkar wahim,
O ince qelbinde qoy qerq olmayim.

Ne gozel qadindi! Allahim neycun,
Sen bu gozelliyi bexs etdin mene?
Canimdan kecerem bir guluwuycun,
Bilirem o mene qovuwmaz yene.

Ne gozel qadindi! Allahim ne olar,
Cek bu gozelliyi gozum onunden.
Ondan olmaz mene vefali bir yar,
Gel bu qadini sen sil at qelbimden.


Рецензии