МАМА

У ВИШИВАНЦІ,МОЛОДА
СТОЯЛА ЯГІДКА,ДІВЧИНА
ВОНА ГАРНЕСЕНЬКА,ТАКА
МАЛЯТКО В НЕЇ,ПІД ГРУДИМА

ВОЛОСЯЧКО,ЯК В ДАВНИНУ
СТАРАННО ВСЕНЬКЕ,ПІДІБРАЛА
А З БОКУ,В ПРАВІЙ СТОРОНІ
ТРИ КВІТКИ,ГАРНО ПІДВ'ЯЗАЛА

ЧЕКАЄ ДІВЧИНИНА,ТА
КОХАНОГО,СВОГО ЧЕКАЄ
НАДІЮ МАЄ НА БУТТЯ...
ПІДТВЕРДЖЕННЯ-ЇЇ ДИТЯ

І БУДЕ,БУДЕ ЩЕ ЩАСЛИВА!
КОХАНИЙ,СОНЦЕ ТА ДИТИНА
ТАКИХ СІМЕЙ У НАС,ЧИМАЛО...
ХАЙ КВІТНЕ,ЛЮБА НАША,МАМА!


Рецензии