Кермуйте...

ВИ ПЛАН НАДУМАЛИ СОБІ,
ПРО ЗМЕНШЕННЯ НАСЕЛЕННЯ
І ЗРАДИЛИ САМІ,СЕБЕ
ЗА ДОЛАРИ,ЗЕЛЕНІЇ

ОТУТ ВИ В СВОЇЙ СТОРОНІ
ПРИ ВЛАДІ,БЕШКЕТУЄТЕ
ПОНАЖЕРАЛИ ПИСКИ,ВИ
ЛИШ ДОЛАРИ,ЦІНУЄТЕ

І ВАМИ МИ ОБДУРЕНІ,
РОЗБИТІ В ПУХ І ПРАХ
У РАБСТВО НАС ВПИХАЄТЕ
КРЕДИТИ,ЗИЧАТЬ ВАМ

ПРО БОРГ,НАС ЗАПИТАЮТЬ
ДЕ ДІЛИ ГРОШІ ВИ?..
ТАК НЕ ДОВОДЬТЕ НАС,ВИ
ДО СТРАШНОЇ ВІЙНИ

ВІЙНА,ПРИДУМАНАЯ ВАМИ
ТО ТІЛЬКИ,КВІТОЧКИ...
ПРИЙДУТЬ ПО ВАШІ,ДУШІ
ОТІЇ,МУЖИКИ...

ВОНИ НУТРОМ,ВІДЧУЛИ
ЩО,ЗРАДИЛИ ЇХ,ВИ
ЩО,БРЕШЕТЕ,ПОГАНЦІ
НА ВСІЇ ВИ ЛАДИ

І НЕ СПРОМОЖНІ,БУДЕТЕ
ВИ,ГОЛОВУ ПІДНЯТЬ
ВАС ОСОРОМЛЯТЬ,ВИВЕДУТЬ
ПІДІЖМУТЬ ДО СТІНИ

БЕЗ РОЗДУМУ,СТРІЛЯТИМУТЬ
У ВІДПОВІДЬ,ВОНИ
ГОСПОДЬ,ПОДАЙ ЇМ РОЗУМУ
У ЇХНІЇ МІЗКИ,

БО ДУЖЕ МАЛО ЧАСУ
НА ВИПРАВЛЕННЯ,Є
РОБІТЕ НОВІ КРОКИ,ВИ!
КЕРМУЙТЕ,КЕРМАЧІ!

ЩОБ,НАШІ Й ВАШІ ДІТИ
ВСЕ Ж ЇЛИ КАЛАЧІ
ЩОБ НАША,УКРАЇНА,
ЯК КВІТКА,РОЗЦВІЛА!

І ЩОБ МАЛА ДИТИНА
НАМ РАДІСТЮ,БУЛА!
ЩОБ НА ШИРОКИХ НИВАХ,
ТОЙ КОЛОС,НАЛИВАВ

ПІД СОНЯЧНИМ,ЦИМ НЕБОМ
ГОЛІВКОЮ ХИТАВ
ПТАШКИ,ЩОБ НАМ СПІВАЛИ,
ЛИСТОЧОК ШЕЛЕСТІВ

ОМРІЯНА КРАЇНА,
УЛЮБЛЕНИХ СИНІВ!


Рецензии