То святе

ЩЕ НЕ ВИДІЛИ ТАКОГО?
ЩОБ ТАК КРУТИЛО,ТА МЕЛО
МЕЛО,МЕЛО ТА ВИДУВАЛО
СТІЛЬКОХ ТАМ ЇХ ПОЗАБИВАЛО

ТИХ ХЛОПІВ МУЖНІХ,МОЛОДИХ
ОЦЯ ДУРНА ВІЙНА ЗАБРАЛА
ДУРНА ТОМУ,ЩО Й Є ДУРНА
ЇЇ НАЗВАТИ ТАК,ЩЕЙ МАЛО!

ПОЛІТИКИ ТОГО СХОТІЛИ
ПОГРТФЕЛІ,КОШЕЛЬКИ ДІЛИЛИ
А ПРАЦЮВАТИ,НЕ ХОТІЛИ
РОКАМИ ЗАСІДАЛИ,В КРІСЛАХ

НЕДОТОРКАННІ,ВОНИ БУЛИ
А ЗА НАРОД,ЗОВСІМ ЗАБУЛИ
ПОРЯДКУ ЗОВСІМ НЕ ТРИМАЛИ
І КРАЛИ,КРАЛИ,КРАЛИ,КРАЛИ...

ЗЕМЕЛЬКУ ЧИСТО РВУТЬ НА ШМАТТЯ
НЕ ЗНАТИ ХТО,ТО МАМА ЧИ ТО ТАТО
НІХТО НЕ ВІДАЄ,ЩО БУДЕ
САМІ ВИ РУШИЛИ ПОРЯДОК

ПІД ПРИВОДОМ,НАВЕСТИ ЛАД
І РУШИВ ВИСТРІЛ,СЛОВОМ,ГРАД
НЕ ТІЛЬКИ ГРАД ЩЕЙ СМЕРЧ
ТА ІНША ЗБРОЯ,ЩО РУШИТЬ

ГЕТЬ УСЕ ДОВКОЛА
ВСЕ ЗАЧИЩАЄ НА ШЛЯХУ
МИ СВЯТО ВІРИЛИ У ТЕ
ЩО НАС,НЕ ЗРАДЯТЬ-ТО СВЯТЕ!

СВЯТАЯ НАША БАТЬКІВЩИНА
ЗЕМЕЛЬКА РІДНА-УКРАЇНА!
НА НОГИ НАМ ПОТРІБНО СТАТИ
ТА ПАТРІОТА,ОБИРАТИ

ЩОБ ВІН ЖИТТЯ,НЕ ШКОДУВАВ
ЩОБ ТАК НАРОД ВІН СВІЙ,КОХАВ
І ЖИВ ЩОБ САМ,ПРОСТИМ ЖИТТЯМ
БУЛА ДОВІРА Й ВІН ВІРИВ,САМ

ВЧЕНІ ЛЮДИ, ЛІКАРІ,
ЖУРНАЛІСТИ,СТОЛЯРІ
КОЖНИМ МИЛІ,ДОРОЖІТЕ
І ЛЮБІТЕ...ТАК ЛЮБІТЕ!..


Рецензии