Жемчужина 16

ЖЕМЧУЖИНА 16

Как часто слово всё решает,
На верный путь нас наставляет,
В сердца людей вселяет жизнь,
Оно ж её и отнимает.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

****************

ПЕРЛИНА 16

Велику силу слово має,
На вірний шлях нас навертає,
Дарує людям сенс життя,
Воно ж його і відбирає.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии