Котик

РИЖИЙ КОТИК,НЯВ-НЯВ-НЯВ
ДЕ ТИ КОТИК,ЗАГУЛЯВ?
ВИГЛЯДАЄ НАШ КОТОК
ВКРАВ КОВБАСКИ ВІН КУСОК

ТАЙ Й СХОВАВСЯ ВІН ВІД НАС
ПРИСОРОМЛЕНИЙ НАРАЗ
ЗАКОРТІЛО КОВБАСИ
САМ ВІН ВЗЯВ,НЕ ПОПРОХАВ

ВИГЛЯДАЄ НАШ КОТОК
ВИБАЧЕННЯ В НАС,ПРОХА
ВІЧКИ ЗИРЯТЬ,ГЕТЬ НА ДІЛ
ТА ГОЛІВКУ ВІН СХИЛИВ

ІДИ КОТИКУ,ДО НАС
Є У НАС,ЩЕ КОВБАСА
ВИБАЧАЄМО,ТЕБЕ
НЕ ХОТІВ,БУДИТИ НАС

ПІДКРАДАЄТЬСЯ КОТОК
ГЕТЬ,ТИХЕСЕНЬКО СТУПА
ТИ НЕ БІЙСЯ,РИЖЕЧОК
НЕ СВАРИТЕМИМ ТЕБЕ.


Рецензии