Лелеки

 
Чорно білі птахи -
Пам`ять із дитинства,
Симол материнства,
Оберіг життя...
Прилітають тихо,
Повз жалобні стріхи,
Повз відлуння лиха,
Повз пустих людей...
Другий рік не знають,
Хто і що боронить.
Другий рік хоронять
Матері дітей...
І немає тому зовсім вороття.


Рецензии