Наталю - з днем народження

Наталішкі, як не странно,
 завтра день рожденья.
 Буде пить коньяк з горла,
заїдать піченьем
.Качьку жарену жувать-
шубою давиться.
Як в такий врочистий день,
просто не напиться.
Буде їсти ковбасу,
різні там салати.
Як таку чюдову леді-
та й не привітати?   
Побажати що тобі,
даже і не знаю.
Ти як зірочка ясна,
я тебе вітаю.

Хай я гад і ти це знаеш,в тебе чюйне серце .
Десь розвів тебе чють-чють,кицічька не сердся!!!
Хай твій парубок любязний,помаге,гріе 
І тебе не обіжае, тільки хай посміє.
Десь мішок, тобі везіння і вагон здоровья.
Із рідньою, розумінья,на твоїх условьях.
Щастя, радості завжди,друзі тебе люблять.
Тільки хто не зрозумів,ті усе і гублять.
Все життя Наталь цвіти,та не обсипайся!!!
Із роками, зрозумієш,та не переймайся.
Побажать тобі лаве,Єврів, баксів, гривнів.
Так розбалуеш себе,трішечки-ж не стримна.
І в усьом тобі удачь,зірка твоя світить.
Тільки дурню не понять, може не замітить.
Щастя маєш, в тебе є,це твоя дитина,
як татусь вона красива і не сиротина.
І завжди,завжди радій,тільки посміхайся,
не пускай ніяк сльозу і ніде не майся.
Місяць хай ночами світить,зірка не єдина.
Хай любов, та не обходить- всю твою родину!!!


Рецензии