Засранець

МИ ЩО,ПІДВЕЛИ РИСКУ
А ЯК ?ЯКЩО ПО ПИСКУ
ЯК СМІЛИ ДОПУСТИТИ?
ЦИХ ДІТОК,ОБДУРИТИ!

ПОРВАТИ ЇХ НА ШМАТТЯ!
ЦЕЖ НАШЕ ПОКОЛІННЯ!..
БЕЗ ДОКОРІВ СУМЛІННЯ
ЯК ЗМОЖЕМ ДАЛІ ЖИТИ?

ОЙ ХОЧЕТЬСЯ ЗАВИТИ!
ЗАВИТИ,ЗАКРИЧАТИ
НЕ МОЖУ Я МОВЧАТИ
КРИЧАТИ ГВАЛТ ВЖЕ ТРЕБА!

ЗДІЙМУСЯ Я ДО НЕБА
РОЗВІЮ ВСЕ НАСИЛЛЯ
ЛЮБОВ НАСІЮ В ДУШІ
БО ДАЛІ ЖИТИ МУШУ

ОЗЕРНИСЯ ТИ,ПАСКУДО!
ПОГЛЯНЬ,ЧЕРВЯК НАХАБНИЙ...
ТИ ГІРШИЙ ЗА ОТРУТУ!
ПОГАНЕЦЬ ІЗ ПОГАНЦІВ...

ЗАСРАНЕЦЬ ІЗ ЗАСРАНЦІВ!


Рецензии