СУМ

СУМ,МІЙ СУМ НЕ ЙДЕ,ВІД МЕНЕ
ЖАЛЬ,ОЙ ЖАЛЬ ПРИСУТНІЙ,ТЕЖ
НАШІ ДОНЬКИ ТА СИНИ
НАШІ ДІТКИ Й ПОЖИЛІ

ВБЕРЕЖЕМО МИ КРАЇНУ,
РІДНУ НЕНЬКУ-УКРАЇНУ!
НЕ ДАМО ПОТВОРАМ ТИМ
ЗНИЩИТИ,НАШ РІДНИЙ ,ДІМ

ОЙ ВІДКРИЛИ,ВЖЕ РОТИ
ЗАЧЕКАЙ...І ТИ,І ТИ,
ПАЩУ ТУ ЗАКРИЙ,НАВІКИ
Є В НАС,МУДРІ ЧОЛОВІКИ

НЕ ПРОДАЖНІ,ТА СМІЛИВІ
ЛОВКІ,ДУЖІ ТА КМІТЛИВІ
ПОГАНЬ ТУ,ВСЮ РОЗЖЕНУТЬ
В РОЗСИПНУ,ГНИЛЯК ЗМЕТУТЬ

СУМ,ДЕСЬ ТОЙ,ПОДІВСЯ,МІЙ 
ЧУТИ ПТАХІВ ПЕРЕДЗВІН
ДІТОЧКИ В САДОЧКАХ ГРАЮТЬ
МАМУ,ТАТА ВИГЛЯДАЮТЬ.


Рецензии