Алёна - добры чалавечак...

Алёна, добры чалавечак(!), -
                гадЫ сплываюць, як вада...
Той валаамскі белы вечар
                мяне ўжо не пакіда.

Пяшчотны позірк, які лечыць,
                і смех, падобны ручаю...
Алёна - мілы чалавечак,
                цяпер одну цябе пяю!

Няўжо і не было прычыны
                падняць фантазію маю?! -
Я быў ў абдымках у дзяўчыны -
                як быццам быў я у раю!


Рецензии
Прывітанне сябру, закаханаму ў Алёну. Хвалю за густ і за верш таксама.

Мечислав Курилович   09.08.2019 23:49     Заявить о нарушении
Вялікі дзякуй! Жадаю Вам шчасця!!!

Анатолий Анненко   10.08.2019 17:08   Заявить о нарушении