ГУСИ

ГУСИ,ГУСИ БІЛІ Й СІРІ
ІЗ ГУСЯТНИКА ЛЕТІЛИ
ВИЛІТАЛИ З КРИКОМ ГУСИ
ОСЬ КРИЧИТЬ ДО НИХ,БАБУСЯ

ТИХШЕ,ТИХШЕ ГУСИ МИЛІ
БО ВЛОМАЄТЕ ЩЕ КРИЛА
АЛЕ ГУСЯМ,ПОКРИЧАТИ
ТА ГОЛІВКАМИ,КИВАТИ

ЩОСЬ ГЕЛГОЧУТЬ,ДО БАБУСІ
РАЗ -У РАЗ ,ПОКЛОНИ,Б'ЮТЬ
ТА БАБУСЯ,НЕЗВАЖАЄ
ВСЕ ЗЕРНО ЇМ НАСИПАЄ

АЛЕ ГУСИ ДО ВОДИ
ПОЛЕТІЛИ ВСІ,ТУДИ
ГУСИ,ГУСИ -БІЛІ Й СІРІ
ВИ КУДИ Ж ЦЕ ПОЛЕТІЛИ?


Рецензии