ОЙ ЛЯ -ЛЯ

ЛЮБОВЕ,ТИ ТАКА КОВАРНА!
НЕ ЗНАЄШ,ДЕ, КОЛИ І ЯК
В ТОБІ ЗВСЯДЕ,МОВ ЧЕРВЯК
І СЕРЦЕ ТАК,ТВОЄ РОЗТОЧЕ

ЩО ТИ І ЖИТИ НЕ ЗАХОЧЕШ
ВІД НЕПОДІЛЬНИХ ПОЧУТТІВ
ЦЕ ГІРШЕ,НАВІТЬ ЗА ХВОРОБУ
ВХОПИВ,ТА МАЄШ ЗАМОРОКУ

ТУ ЗАМОРОКУ ДО РЕБЕР
ЗАДУХУ В ГОРЛІ,ЩО ТЕПЕР?
ЯКЩО ТЕБЕ ЗАБРАКУВАЛИ
ЩЕ Й ,ЯК НАД ДУРНЕМ,КЕПКУВАЛИ

І ТИ ПОБІГ,ЩО БУЛО СИЛИ
ГЕТЬ,ГЕТЬ ПОДАЛІ ВІД БІДИ
СХИЛИВСЯ ВИПИТИ ВОДИ
АЖ РАПТОМ,ТА ЛЮБОВ ЇЇ,УЗДРІЛА

ТАКА БУЛА ГАРНЕНЬКА,МИЛА
АЛЕ НЕ ЛЮБАЯ ТОБІ!


Рецензии