Жемчужина 15

ЖЕМЧУЖИНА 15

Мы не стремимся правду горькою принять,
Скрываемся в тени, чтобы её не замечать
И на ночь пьём хмельной напиток лжи.
Но только от него, увы, не легче спать.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

*************

ПЕРЛИНА 15

Жорстоку правду ми не прагнемо приймати,
Ховаємось у тінь, щоби її не помічати
Та п’ємо перед сном п’янкий нектар брехні.
Але від нього нам, на жаль, не легше спати.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии