Боксер

-  Ти весь час боксуєш, Вітю.
Вже всі хлопці в класі биті!

-  Ну, а що ж мені робити,
як дівчат не можна бити?
Їх торкнеш  -  вони ревуть,
мамку на підмогу звуть.

В боксі в нас нема такого:
ЩОБИ  ДВОЄ  -  НА  ОДНОГО !


Рецензии