ХIаврус хIу хъумартахъес

Ну тIарукIибил хIулбе,
Дуциб къара гIянжили…
Гьар хIулукIуй барумбе,
ДицIиб хугина дардли.

УркIецIи агор гIянжа
Цес ритIунри намзакан?
Леби вайил даража,
Гибил чархис, вай-аман.

Угьулевус амалсиз,
ХIа хIябике вакIиле …
ГIянжа-цIелда пIайдирис,
ХIу уркIилзе руциле.

Сабур агор уркIилзе,
ХIаврус хIу хъумартахъес…
ВакIибхIале хIябизе,
Аллагьли къаршидушес.


Рецензии