МУКА

ДОВЕДЕШ МЕНЕ ДО СКАЗУ
ОЙ,ВБИВ БИ Я ТЕБЕ,ЗАРАЗУ
ПРИЧЕПУ,ЩО З ДУШІ НЕ ЙДЕ
ТУ КОЛЬКУ,ВИРВАВ БИ З ГРУДЕЙ

А СТІЛЬКИ ВСЕ НЕ ДОСПАНИХ НОЧЕЙ?
НАВІЩО МЕНІ ЦЯЯ МУКА...
ЖИВИЙ ЧИ НІ,ДЗВЕНИТЬ У ВУХАХ
ВСЕ ДОБРЕ В МЕНЕ,З ВИДУ ТАК

АЛЕ ОДИН -НЕМОВ,ДУРАК
НІ НЕ ОДИН,Є ДІТИ,ВНУКИ
ЗАПИТУЮ Я В БОГА-НАЩО МУКА?
А БОГ,В ВУСТА МЕНІ,СМІЄТЬСЯ

НАВІЩО КАЖЕШ-СЕРЦЕ Б'ЄТЬСЯ
ТО ПОКИ Б'ЄТЬСЯ-ТИ ЖИВИЙ
ЗУПИНЕТЬСЯ-ТОДІ,ТИ МІЙ
КОЛИСЬ Й ВОНА,БУДЕ МОЯ

І Я,І ТИ,І ВІН,ВОНА...


Рецензии