Сети любви... укр

Тенета любові…

І очі милого на в проти,
І серце б’ється ще дужчіш,
Любов всесильна, коли в’ється,
В тенетах міцних відчуттів.

Лише один приємний погляд,
І справжність світлих почуттів,
Нам доформовує в уяві барви,
Що в змозі дарувати насолоду відчуттів.

І мов неонові у білім світлі,
Любовні ниті, обплели,
Кохання милого і серця миті,
Приємність дарувати у тенетах відчуттів.


Рецензии