6-11

кожного разу, коли ми зустрічаємо когось нового,
в нас кипить і піниться кров,
і ми думаємо: блін, це кохання всього мого життя;
стає пофіг на інших людей навколо,
бо в тебе найсильніша, найвірніша нова любов.

всі найсильніші-найвірніші любові, які були до цієї,
тупо йдуть нахуй по колу,
бо ця дарує тобі натхнення,
нескінченний потік творчості,
прикольні ідеї;
і де б ти не був - поруч з нею ти вдома.

після кожного чергового перекуру
ти, сломя голову, біжиш до неї в кімнату,
стрибаєш у ліжко
і кусаєш до крові незнайомі раніше губи.
намагаєшся запам'ятати
кожен дотик до свого тіла
по суті, абсолютно чужої людини.
намагаєшся запам'ятати, хоча б на трішки,
на смак кожну її несоматичну клітину.

кожного дня після пар ввечері
змучений, але дико щасливий,
в брудному одязі і з волоссям, зібраним в хвіст,
ти біжиш до неї, сломя голову, забивши на всі проблеми,
за черговою порцією кайфу,
крутішого, аніж доза па вєнам.

ти ніколи не знаєш, де і як закінчиться день,
якою бурною або унилою стане ніч,
але вона посміхається, засинаючи,
гладить тебе по рукам, коли спить;
серед всього, що ти в цій жизні бачив,
ці моменти - найважливіша
річ.


Рецензии