Син кирэк мин, а!

Сагынам, сагынам... Сагынам!!!

Яратам гел сине мин, hаман...

Ж,ан дустым, акыллым, йорэгем.

Доньяда син минем терэгем.

Мин синсез яши алмам бутэн...

Син кирэк мин,а! Килче, иркэм...


Рецензии