Раннi змрок...

Ранні змрок (асенні вечар),
                захаваўсь ў тумане шлях...
Сум бярэ мяне за плечы -
             пра безвыхадзь штосці шэпча... -
навявае страх.

Гэты сум я праганяю.
                Змрок, туман - не прападу!
Сэрцам шлях свой вывяраю
                (знаю ждёшь мяне, радная) -
да цябе іду!


Рецензии