Заробiтчанко - мамо, повертайся

Заробітчанко-мамо,повертайся,
Бо дуже важко нам без тебе жить.
Прошу тебе,вернися,не вагайся!
А я ще більш навчивсь тебе любить.

Вернись додому,мамцю,тебе молю,
Бо нам усім тебе не вистача.
Чому,скажи,я маю таку долю,
Що вже роки нема твого плеча?

Нехай бідніше трішки будем жити,
Нехай ми хліб спечемо знов самі…
Бо без тепла твого нам прикро усім жити
Й без тебе ми не в світлі,а в пітьмі.

Заробітчанко-мамо,повернися,
Бо я без тебе,наче сирота.
Молю тебе,матусю,не барися!
Бо ти для мене МАТІНКА СВЯТА!

      19.09.2015  р.


Рецензии