У кожно мами сво сонечко

У кожної мами своє сонечко,
і неважливо син це, або донечка.
І знає тоді мама - щастя є!
А в мені росте моє!

Щастя - це дитячі очі,
Щастя - це недоспані ночі,
Щастя - перше слово "мама",
Щастя - це обійми зрання...
Щастя - це усмішка,
Щастя - це маленькі ніжки,
Щастя - це дитячий лепер,
Знають всі жінки, і більшого не треба!

У кожної мами своє зайченятко,
таке бажане, очікуване малятко.
І знає тоді мама - щастя є!
А в мені росте моє!


Рецензии