зелене за вiкном

пройшло - й відрізати.

нейздійснених бажань
                зів`яле гроно
не у вино пішло,
хіба що, ось,
                пташки
                склюють,
               коли вже буде скрутно,
коли золота осінь
               перейде
в те передзим`я,
що попереду -
               тільки буревії
та крига ...

зелене за вікном ще все,
але ось,
                звідкись
далеким вітерцем
                несомий,
пурха
й лягає в зелень
               трав
лист жовтий.

осінь.


Рецензии
Чудовий віршик, Олександре!
)))))
Настрій - динаміка метафори - осінь...

З повагою
Віталій

Нерыдайидальго   21.09.2015 19:29     Заявить о нарушении