Всего лишь куклы по судьбе... укр

Лише ляльки по долі…

У беззаконня правила суворі,
І в них немає похибки на долі,
Життя глевке і прірва десь у скроні,
Межує з мріями, надією у лоні.

Ми бачим шлях, що віра освіщає,
Хоча завжди, реальність свОї схили огинає,
У нас немає права обрання у долі,
Ми лиш ляльки в всесвітньому спектаклі волі.

Життя струмочком протікає поміж галактичного роздолля,
Де права обрання буття лише у силі Бога,
Серед стежин блукаємо, по мимо волі,
Де ми ляльки і правила суворі в нашій долі.


Рецензии