Переложение псалма 135

(Аллилуия)

Исповедуйтесь Богу благому -- яко вечна милость Его
Исповедуйтесь Богу живому -- яко вечна милость Его
Богу Единому, а не иному -- яко вечна милость Его
Великие дела явившему -- яко вечна милость Его
Небо мыслью сотворившему -- яко вечна милость Его
Уставившему землю на водах -- яко вечна милость Его
Раскинувшему звезды в небесах -- яко вечна милость Его
Солнце чтобы землю освещать -- яко вечна милость Его
Звезды чтобы ночью управлять -- яко вечна милость Его
Сломившему фараона гордыню -- яко вечна милость Его
Народ чтоб вести чрез пустыню -- яко вечна милость Его
Для шествия своего народа -- яко вечна милость Его
Раздвинул море для прохода -- яко вечна милость Его
По дну как по суше препроводил -- яко вечна милость Его
А войско фараона потопил -- яко вечна милость Его
Водой из камня напоил -- яко вечна милость Его
Медом с манной накормил -- яко вечна милость Его
Царей враждебных поразил -- яко вечна милость Его
Обетованную землю вручил -- яко вечна милость Его
Смирением свой народ вознаградил -- яко вечна милость Его
От скорбей освободил -- яко вечна милость Его
Исповедуйтесь Богу благому -- яко вечна милость Его
Единому Богу Живому -- яко вечна милость Его

20/09/15


 


Рецензии