Любовь к новому... укр

Любов до нового …

Любов до нового, ковток у пересохлім горлі,
Що завжди манить нас у павутинні забуття,
Ми марно мріємо й бажаємо жадано,
Хоча і те, що нам дало життя, чуже.

В постійній гонці, вертикалями бажання,
Ми в лабіринтах сповнених надій,
Завжди у пошуках чогось, що є буттям жадання,
Втрачая все, що попередньо нажилось.

Любов до нового, ковток у пересохлім горлі,
Що нас тримає в кругообігу життя,
І марність спроб, лиш провокує на наступні,
Наступні дії потрапляння  в мрії забуття.


Рецензии