Колыбель рая... укр

Колиска рая …

Що варта посмішка, нам подарована коханням,
Як ранок звів сумбурність почуттів,
І навіть в повністю песимістичність планів,
Заллється щастя під напором посмішки чуттів.

Що варта ніжність у обіймах притискань,
Коли весь день для Вас зіграв у прірву,
І лиш у теплість та турботі відчуттів,
Нас зігріває в прохолодні зимні ночі.

Що варте слово, заспокійливе в бутті,
Коли лише самотність у відчудженні сповита,
Та як цілющий еліксир в ВашІй душі,
І заспокоїть Вас, і серце мріями сполоще.

Лише сім'я, це таїнство душі,
Що оберегом по життю являє,
Як спокій в серці, спокій у сім'ї,
І щастячко в колисочці кохання в раї.


Рецензии