Клятi грошi

ЩО ВИ ТАМ ДУМАЛИ,СОБІ
НА ЩО ВИ СПОДІВАЛИСЬ?
КОЛИ ВСЕ ТЕЕ ЗАЧАЛИ...
ПОМСТИТИСЬ НАМАГАЛИСЬ

ОХ,ОЛІГАРХИ,ХТО ВИ Є?..
ТА ВИ САМІ,В ПОЛОНІ!
В РЕАЛЬНОСТІ,ХОТЬ МЕЖІ Є
ВИ ЗАВЖДИ У НЕВОЛІ!..

В НЕВОЛІ ВИ,ОЙ БІДНІ ВИ...
ВСЕ ГРОШІ,ГРОШІ,ГРОШІ
НЕМА КАНІКУЛІВ У ВАС
ЗАВЖДИ ДУМКИ,ПРО ГРОШІ

ПРАЦЮЄ ВАША ГОЛОВА
ТАЙ ЗОВСІМ,БЕЗ ЗУПИНУ
ЗВІЛЬНИСЯ,КИНЬ,ТО ВСЕ-ДАРМА
ЖИТТЯ-ОТО,ПЕРЛИНА!

ПЕРЛИНУ ТУ,ТИ ЗБЕРІГАЙ
БУДЬ ВІЛЬНИЙ,ЯК ТОЙ,ВІТЕР
ДЕРЕВА КАЗКИ,ТИ КОХАЙ
НАРОДУ-ЩАСТЯ ЗАБАЖАЙ...

НАРАЗ-ТИ ВІЛЬНИЙ,ВІЛЬНИЙ!


Рецензии