Плаче яблуками ос нь

Плаче яблуками осінь,
І сумує айстер цвітом...
Плавають в повітрі коси
Білі бабиного літа.

Барв палітра неповторна
Феєрверками багата...
Чарівна панянка Осінь!
Золота й багрянцю свято.
                15.09.2015  22.42


Рецензии