начны агонь

Прырода слоў не мае,
Таму i ведае пра што заўгодна .
Аб тым ручай пяе  лагодна .
Агонь палузгвае , мой бавiць слых ,
Ды аб жыццi запалiць думку ;
  - Сапраўдная любоў - такая !
    Агонь абдыме пэўны час ,
    гляджу , няма удзьвух..
   Яны пайшлi да цемраных кустоў ,
   Дзе лямантуюць салаўi ,
   Каханне здабываць !
Са мной застаўся толькi ветрык,
Попел церушыць на галаўнi.
Таму , гадзiну - жарам гладзiў,
А знiк , i зiмна ад Луны ,
Негледзячы , што червень на двары.
А ў дадатак у карчах
Звіняць , сьмяюцца цвiркуны .
   


Рецензии