Веру

Веру  - будзе жыць лепш чалавек,
сваячасова выпадзе снег,
веру- Бог не пакiне Радзiму,
веру- зямле i воднай стыхii.
Веру- зямлiца не падвядзе,
не заставiць у цяжкай бядзе.
Дзякую Бога, паклоны зямлiцы
за шчаслiвы агонь у святлiцы.


Рецензии