Што там?

Сум. У душы перапалох-
стаю на ростанi.
Што там чакае на вятрах
у шэрай просiнi?
Матыў тугi шчыра абняў
нячыстым дзяблам,
шчыльна ахутаў мроем спраў...
Лепш не ведаць, што там.
Спакуса – бач! -жыцця працяг.
Там я i сам цалкам.
Такi нябачаны абсяг...
Што там? Што там? Няўцямку.


Рецензии