Любовь, идеология жизни... укр

Кохання – ідеологія життя.

Кохання, це ідеологія буття,
За ради котрої руйнуем стереотипи,
У цьому слові, лиш глибинні почуття,
І лиш в любові злиті грані соціальних типів.

Кохання, нас занурює в чуття,
Що думи всі, заповнює думками,
Про всесвіт палких та нестримних почуттів,
Що в миті ці у серці Вашім звиті.

За ради цього почуття живем,
І з цими думами, ми покидаєм будні,
Кохання, це глибинність відчуттів,
Що нас заповнює на протязі життя глибинно.


Рецензии