Тому що

А чому зелений крокодил?
А тому що взяв він із корзинки
Зелених ягід малинки
І, проковтнувши їх, упав без сил.

Приспів:
А тому що, а тому що,
А тому що, а тому!
Він бажав зеленим бути,
Так і сталося йому!

Бегемот товстенький дуже щось.
Бо він рота так свого роззявив,
Що все на світі прогавив
І проковтнув живіт свій власний, ось!


Приспів:
А тому що, а тому що,
А тому що, а тому!
Слухав, як співала жабка
Співанку йому свою.

Кіт, чому складаночку співає?
А тому що подруга Кицюшка
Йому підставила вушко
І розуміє всі його слова.

Хай лунають зіроньки-пісні
 Нас обдарувала ними фея.
І я співаю для неї
Бо на серці радісно мені!

Приспів:
А тому що, а тому що,
А тому що, а тому!
Навкруги пісні лунають
Чудні, дивні, голосні!


Рецензии
Дуже гарно!

Ксана Поликарпова   19.09.2015 20:14     Заявить о нарушении