Пiвничок

Курочка кудакче, квокче
Бо бажає дуже дочку,
А із шкарлупи синочок
Виклюнувся півничок.

Дуже гарний товстопузик
Та і неслухняний дуже,
Жовторотик-півник-хлопчик –
Неньки квочечки синок!

Приспів:
День народження справляє
Симпатичний Малюха.
Гарні пісеньки співає
Всім сусідам – дітлахам.

Наче дзиґа він кружляє,
Пострибеньки, стриб та скок,
Із днем народження вітає
Сам себе курча-синок.


Із хвоста корови Зорьки
Змайстрував він карусель,

І на скрипці грає польку   
Черв,ячок на всю оселю.

Хто так радісно гогоче?
Де мій рідний півничок ?
Не хвилюйся мама квочка
Він катає діточок!

Приспів:
День народження справляє
Симпатичний Малюха.
Гарні пісеньки співає
Всім сусідам – дітлахам.
Наче дзиґа він кружляє,
Пострибеньки, стриб та скок,
Із днем народження вітає
Сам себе курча-синок.


Рецензии
На украинском лучше)

Ксана Поликарпова   19.09.2015 20:15     Заявить о нарушении
А писалось на русском. Спасибо.

Лариса Калинина-Харламова   20.09.2015 03:05   Заявить о нарушении