Я придумала свiт...

Я придумала світ...він, без тебе, - це світ оригамі,
Із відвертих листів...із ізписаних сумом рядків,
Там, де вІрші мої на папері лягли молитвАми...
Я придумала світ...він, без тебе, - занадто жорсткий...

В тому світі мені посміхається місяць уповінь,
Зупинився там час...кровоточить по серцю слізьми,
Там на схрещенні доль, випадало нам море любові,
Та чомусь ми з тобою обрали в розлуку стежки...

Світ, придуманий мною,без тебе - це світ оригамі,
Він із клаптиків доль, з молитОв, із частинок душі...
Я придумала світ, де кохаю тебе до безтями,
І молитви свої проливаю безсонням в вірші...

У придуманім світі, іскриться вино у кришталі,
А на днищі криштального келиху - щастя ключі...
Я тобі присягаюсь:існує цей світ у реалі!
Та... БЛАГАЮ ТЕБЕ...не зворуш його тишу...МОВЧИ!!!


Рецензии