***

Янiне Антонавне
Дзякую за дабрату, за шчодрае сэрца,
за радасцi часцiнку ту iмкнецца што ; бяссмерце,
за песню, за любоў, за час, што дарыць шчасце людзям.
Жадаю i далей трымаць мроi высока будзен.
Чапурыцца, як сiнiца, кабеце ўсё да твару,
 пець, як чараўнiца, аб лепшай доле мара!

 Валенцiне Анiкiнай
Наша Валечка-палачаначка -
палачаначка без заган.
З даўнiх славяцца палачаначкi
прыгажосцю сярод славян.
I Рагнеда ,i Еўфрасiнiя,
i ўвесь Яраслава клан,
вызывaюць у нас захапленне
i здзiўленне без падман.

Зыход
Усе зыходзяць са сцэны
цвёрдай хадой цi хiсткай...
Лепей з усмешкай Моны,
пакiнуўшы набыткi.
 


Рецензии