Осiння замальовка

Вітер шепоче у сутінках долі,
Мрії бентежить ліниві і кволі,
Стукає в душу, стріляє у скроні,
Плеще хвилинами в вічні долоні...

Дощ - передвісник осіннього суму,
Крапле поволі і думає думу...
Клен пожовтів, похолився трагічно.
Все в цьому світі не вічно, не вічно.

Трави співають, росами вкриті,
Про неминучіть наступної миті,
Про незбагненність пройдешнього болю,
Про змучене серце, що рветься на волю...

Вічно сумує, стікає і плаче
Дощ за вікном моїм, ніби-то, наче
Дні мої плачуть за щастям колишнім
Тугою осені перед Всевишнім.


Рецензии
Как всегда прожито, сердцем прочувствовано...
Божьего Вам вдохновения!

Назаров Александр   30.12.2015 19:18     Заявить о нарушении
Спасибо! С наступающими праздниками Вас! Множество благословений и милостей от Господа!!!!

Яна Счастливая   30.12.2015 19:49   Заявить о нарушении