В памяти души... укр

В пам’яті душі.

А час летить і день міняється  на ніч,
І з кожним днем, неділя перетворюється в рік,
А рік життя, це сходинка, що нас наближує до дня кінця,
І ці роки, замінюють десятками років прожитого життя.

І навіть час, проведений в активності буттів,
Нам не заповнить порожнечу втрачених у спогадах років,
І пам'ять наша лиш у згадках й фотографіях в житті,
Нам нагадає за часи, проведені в збагачені душі.

А час летить і лише діти наші, гордість наших днів,
І лиш вони згадають нас в кінці прожитих, нами же, віків,
І тільки день міняються о півночі на ніч,
А пам'ять в спогадах лише у пам’яті найближчих нам, у дітях, у душі.


Рецензии
Это очень хорошо написано.

Эд Боголюбов   14.09.2015 11:07     Заявить о нарушении
Спасибо )))) ... я только учусь ;)

Злата Боголюбова   14.09.2015 16:36   Заявить о нарушении