кохання

навіщо ти шукаєш винних
навіщо злий на цілий світ
коханням дорожити треба
а не кидатися на всих

кохання десь само поділось
розвіялось та розмелось
в образах, буднях,метушні
мені так гірко,а може й ні?

а може й ні!не хочу буднів
цих сірих та туманих днів
і мучити тебе,не хочу
не хочу,пустоти очей

я хочу радості та щастя
я хочу потопати в нім
життю радіти-то прекрасно
а навпаки -то страшний гріх

де взяти сили,щоб зібратись
і віднайти,чого нема
допоможи мені піднятись
я,розгубилася,сама.


не знаю,звідки в мене гордість?
що,так кохаю,я себе!
не знаю,що мене тримає
мабуть гординя не пускає

розкрити душу,та простити
на зустріч,крок один ступити
а я не можу,стихло небо
мабуть мені,отак і треба! 


Рецензии