Комарики

Комарики-кусарики
Брязкочуть та бриньчать.
Всі разом під ліхтариком
Зібралися на чай.
Комарик із комарихою
Танцюють гопака.
А стрілочка годинника
Спіймала павука.

Приспів:
Зу, зу, зу, ля,ля,ля!
Хто ж це з нами гра?
Разом танцювали
Під пісню комара.
Хлопали в долоньки
З криками «Ура»!
Бегемот із донькою
Під пісню комара.

Комарики-кошмарики
Із голкою в руках.
Гопак танцюють парами
На гострих каблуках.
Комарик із комарихою
Слоника штовхає.
Втомилися, ледь дихають,
 Тупцюють гопака.

Приспів:
Зу, зу, зу, ля,ля,ля!
Хто ж це з нами гра?
Разом танцювали
Під пісню комара.
Хлопали в долоньки
З криками «Ура»!
Бегемот із донькою
Під пісню комара.

Під пісеньку веселу
Стрибала вся оселя…
Що трапилось? Що сталося?
Комарики кусалися!


Рецензии
Ахаххаха)) так вот как танцуют под комариков)

Ксана Поликарпова   19.09.2015 20:16     Заявить о нарушении
Ну, да. Комаринская.

Лариса Калинина-Харламова   20.09.2015 03:02   Заявить о нарушении