Абракадабри

Хто дивиться похмуро?
Хто распластавсь, як жаба?
У морі: – «Турі, турі»
Живуть Абракадабри!

На пузі друзі повзають,
Красуні дві незграбні.
Чи плавають? Чи ковзають?
Абракадабри!

Дві Абракадабри
Стоять на канделябрах,
На дні морському плачуть.
То може й до сих пір?
– Чи довго так стояти,
Подачку нам чекати?
Набридло виглядати
Морозиво пломбір!

З/п
Наш корабель, що утонув,
Ховає різні штучки,
А де ж морозиво є крем-брюле?
Наш корабель все в раз ковтнув:
Столи, стільці, каблучки…
Бажаємо лише ми крем-брюле!

Абракадабри – худесенькі, товсті, широкі.
Абракадабри – квадратні, круглі і високі.
Без морозива пломбір
Їм немає спокою!

– То й що?
– То й то!
– То й що?
– То й то!

З/п
Наш корабель, що утонув,
Ховає різні штучки,
А де ж морозиво є крем-брюле?
Наш корабель все в раз ковтнув:
Столи, стільці, каблучки…
Бажаємо лише ми крем-брюле!

Абракадабри – худесенькі, товсті, широкі.
Абракадабри – квадратні, круглі і високі.
Без морозива пломбір
Їм немає спокою!






 


Рецензии
Рисунка не хватает(

Ксана Поликарпова   19.09.2015 20:18     Заявить о нарушении
Есть надо найти...

Лариса Калинина-Харламова   20.09.2015 03:00   Заявить о нарушении