укра нка

наша жінка - королева
Українка-ніжна фея
неприступна,гордовита
стан тонкий  та ніжний погляд

вишиванка та на ній
буцім,вроджена із нею
колір квіток тих такий
як магніт  манить до неї

а та посмішка,бог милий!
вже й очей не відвести
соромно,але не сила
очі дивляться туди

не один такий я красень
немов,очі приросли
я щасливий,гордий нею
ось такі,наші жінки!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.