мужайся мiй народе

як забагато моря
коли йдеш по воді
як забагато горя
коли ти на війні

що море й горе схожі
безкраї є вони
але то лиш із виду
границі у них є

мужайся мій народе
ти є нараз в  війні
погине теє горе
як булька на воді

і хмарки розійдуться
 і буря омине
ми всі сплетемо руки
утримаєм себе

і сонечко засяє
і місяць заблещить
всміхаймося народе
життя знову бурлить.


Рецензии