Коханий м й

      Коханий  мій.

               
Тобі  я  у  жовтні  весну  намалюю,
В  кучеряву  зелень  одягну,
Промінчиком  сонця  тебе  поцілую,
І  складу  тобі  я  присягу.

Перепишу  із  сірого  в  колір  зелений,
Фарбами  теплими  погляд  зігрію,
Відтворю  усе ,  що  було  в  нас жадане,
Журбу  всю  по  вітру  розвію.

Перепишу  картину  осінню  і  зимню,
Намалюю у  спальні  в нашому  віконці,
На  зло  холодній  слякоті  й  зливню,
Щасливе,  оранжево-усміхнене  сонце.

Золотом  вишию  обрій  вечірній,
Вінчальні  віночки  повішу  на  браму,
Запалю  у  небі  лампочки  срібні,
Ти  побачиш  всю  цю  панораму.

Витчу  світанки  білим  узором,
І  чистого  неба  сувій ,
Птахи  для  нас  співатимуть  хором,
Любимий ,  коханий  ти  мій !..


Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии
Очень мелодично, песенно...
как туманы над рекой...

"Витчу світанки білим узором,
І чистого неба сувій" (с) Надежьа Рубан
~♡~
Я тебе утром ранним в колодце
Зачерпну ковш студеной водицы,
Ты напьёшься из рук моих нежных,
Ну и влюбишься - как не приснится :)))

Людмила Бенёва-Колегова   15.11.2017 22:13     Заявить о нарушении