Я большой

Меня дразнят малышом,
А я уже совсем большой!
Ложку сам в руке держу,
Писать на горшок хожу.
Я послушный очень мальчик,
Все игрушки в ящик прячу.
Я стараюсь, убираю,
Папе с мамой помогаю.
Так что взрослый я, а вы,
Извините, не правы!




Як дорослим мені стати?
Розкажіть, матуся й тато!
Ложку у руці тримаю,
Носовий платочок маю.
Хлопчик дуже я слухняний,
Іграшки прибрав старанно,
Сам сідаю на горщок…
Ще зробити треба що?
То ж звиняйте, я дорослий!
Не дражніться любі, досить!
22/07/12
18^54


Рецензии