Телушка

У меня телушка –
Пышная толстушка.
Щёткой мою ей бока
За ведёрко молока.
– Му, – мычит корова, –
Пейте на здоровье!


Є у нас телиця –
Наша годівниця.
За відерко молока
Мию щіткою злегка
Їй боки і шию,
А ялівка мліє,
Му, – реве корова, –
Пийте на здоров’я.
17/07/12/
14^39


Рецензии