тр шки л рики

Чому не можна передбачити життя завчасно?
Чому не можна вибрати його?
Ми б вибирали лише те, що хочем.
Хоча, обрала би тебе я все одно.

Ввісні вбачаю очі твоі темні,
Але вони чомусь завжди сумні.
Я хочу зрозуміти твоі тайни,
Прошу, розповідай по них мені.

Нажаль, не можу я ніяк без тебе,
Але з тобою тяжко мені теж.
Тому тебе то обніму, потім штовхаю.
А ти не розумієш моіх меж.

Ми загубити можемо життя
У пошуках того, що ніби хочеш.
Але, насправді, воно завжди поряд.
Просто узяти ти його не зможеш.


Рецензии